” U BOJ, U BOJ ZA NAROD SVOJ” – KAROLINA KRIŠTO VIDOVIĆ

Puče hrvatski dobro poslušajte riječi koje izgovara gospođa Karolina Krišto Vidović. Poslušajte saborsku zastupnicu koja je časno prisegnula svom narodu.

»Prisežem svojom čašću da ću dužnost zastupnika u Hrvatskom saboru obnašati savjesno i odgovorno i da ću se u svom radu držati Ustava i zakona i poštovati pravni poredak te da ću se zauzimati za svekoliki napredak Republike Hrvatske.«

 

Video prilog iz emisije “Pogled s Čuke”

Jasno, glasno i nedvosmisleno iskazuje svoj stav i svoje mišljenje. Možemo kazati veoma neobično za nekog tko ima povlasticu da se bavi najunosnijim poslom u Hrvatskoj. Od velike većine onih koji su sebe smatrali zastupnicima nečeg što samo oni razumiju, do sada smo uvijek i jedino čuli floskule i parole protkane pametnim riječima koje obični ljudi nemogu uopće razumijeti.

Govori o svim “kosturima i rak ranama ”  Hrvatske bez zastajanja i promišljanja što će biti ukoliko ovo kažem, koliko ću izgubiti.

 Božja Providnost nam te darovala da se boriš za istinu i pravdu a u centar svog života postavljaš vjeru u Isusa Krista. Duh sveti neka te štiti i prati na svakom koraku od zla i mržnje

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

%d blogeri kao ovaj: