VALENTINOVO

MISLI

VALENTINOVO

“Ima dana kada ne znam što ću sa sobom.”

Refren je pjesme Prljavog kazališta koja je spjevana ratnih 90-tih, koja priča jednu tešku i tužnu priču, prikazujuć stihovima ratnu stvarnost u kojoj je vrijeme imalo jednu specifičnu težinu. Ponekad su sekunde bile vječnost, dok se sudbina znala poigrati i čovjeku u sekundi ispisati novu štoriju od života.

Danas kada živimo jednu novu priču sa sloganom, “Vrime je novac!”, a novca nemamo događa se da i vremena imamo sve manje. Reklo bi se najveća bolest današnjice, koju malo tko uzima za ozbiljno pa samim tim i ne poduzima korake ka ozdravljenju.

“Hajde nađemo se negdje na kavi kada uhvatim malo vremena!”

Uzrečica s kojom završava velik broj susreta na ulici kada se sretnemo s nama dragim i važnim osobama iz svog leksikona života.

                                                                                                                                    Znamo li nekog tko je uspio uhvatiti vrijeme?

Možda je nekom uspjelo, ali to su iznimke koje su se kretale nadzvučnom brzinom, dok običnim smrtnicima ostaje utjeha da se vrijeme može uhvatiti samo ako zastanemo i odvojimo trenutke koje ćemo darovati dragim osobama koje nam čine život ljepšim i ugodnijim.

Svima skupa dragi čitatelji i posjetitelji ovih stranica želim da danas trenutke ugode podijelite s nekim dragim vam osobama.

SRETAN VAM DAN SVETOG VALENTINA,  DAN ZALJUBLJENIH,  VALENTINOVO!!!!

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.