BITKA KOJA ŽIVOT ZNAČI

Klajo

Na put sam krenuo bez pripreme i kompasa ali sa snovima i željom, riječju otrgnuti iz zaborava prijatelje koji su “nestali” u ratu. Danas ih se nitko i ne sjeća, tek prijatelji s kojima su djelili dane i noći u snijegu i hladnoći, smrti zajedno gledali u oči. 

Dragi prijatelji prije tri godine krenuo sam na put u nepoznato.
Tog trenutka moj život poprima sasvim drugačiji smisao, počinjem budan sanjati.  Na put sam krenuo bez pripreme i kompasa ali sa snovima i željom, riječju otrgnuti iz zaborava prijatelje koji su “nestali” u ratu. Danas ih se nitko i ne sjeća, tek prijatelji s kojima su dijelili dane i noći u snijegu i hladnoći, smrti zajedno gledali u oči. 
Na taj put sam simbolično krenuo svojim prvim tekstom pod nazivom
SNOVI, ŽELJE I CILJEVI NASUPROT STRAHU

http://klajo-blog.com/snovi-zelje-i-ciljevi-nasuprot-straha/
Od tog trenutka  krećem ka cilju u želji da ponešto kažem o trokut stijegu koji osta i hladnom kamenu. Još jednom da se poklonim svojim ratnicima i da pokažem svoju bol zbog  ponižavanja i gaženja  dostojanstva  hrvatskog branitelja. 

 

Danas kada  sam pred ciljem,  

svima mogu pogledati u oči,

istinu bolnu predočit,

 

Vama poštovani posjetitelji ovih stranica poručiti:

Ne bojte se sanjati, imati želje, na glas ih izreći. Vjerujte u svoje snove jer snovi su ostvarivi. 

Next Post

PREČACI I STRAMPUTICE NE VODE NIKUD

Nestrpljenje je problem koji nije lagano savladati i s kojim se mučimo u mladosti a kako godine prolaze i starimo postajemo bogatiji, prikupljamo iz dana u dan životno iskustvo, postajemo zreliji. Tad se prisjećamo svoje mladosti i nestrpljenja, prečaca i stramputica. Siline koju samo mladost poznaje, a koju je tako teško obuzdati.

Subscribe US Now

%d blogeri kao ovaj: