BLJESAK SA SVITANJEM

Klajo

Jutarnji bljesak je bio dovoljan da Hrvatska vojska najavi dugo toplo ljeto s olujnim udarima.

Autor fotografije: Croative News Staff

 

Danas se po 23. put sjećamo svitanja i zore koja nam je dala dodatnu vjeru i snagu da možemo i hoćemo, da želimo slobodu i mir. Sjećanje na jutro kada su mnogi u jutarnjim satima ispijali doma prvu kavu i slušali prve izvještaje s prvih crta koje više nisu ni postojale. Jutarnji bljesak je bio dovoljan da Hrvatska vojska najavi dugo toplo ljeto s olujnim udarima.

 

Svim učesnicima pobjedonosnog hoda po trnju iskrene čestitke. Pokoj vječni svakom tko je nesebično podario sebe za svoju domovinu i slobodu svom narodu. Svjetlo vječno neka im obasjava staze vječnosti. Amen

Next Post

NEĆE MOJA LUCA

Govori to a u njoj glad već dobrano protestira i buni se. Iako gladna Luca svoju ulogu dobro igra i ne popušta. U sebi razmišlja sad kad me ponude još jedan put uzeću kako i priliči. Stariji su se uživili i svoje kolo vode, ne razbijaju previše glavu o dici. Imaju oni svoje priče, a da usta ne bi bila suva od velike priče, tu su bukara i uštipci. Luca nakon nekog vrimen videć da je više ne nude sa uštipcima svaća da su zaboravii na nju i da je neće ponovo ponudit.

Subscribe US Now

%d blogeri kao ovaj: