ČOVJEČE, NE MRZI

PRIČE S RATIŠTA

Poštovani gospodine Pilsel,
Obraćam Vam se ovim putem pošto ste prekinuli, kako kažete, moje bulažnjenje.
Mogu kazati da sam pokušao iskazati svoje mišljenje bez ikakve želje za vrijeđanjem, a ako jesam, neka mi Bog oprosti.

Čitajući neke od vaših tekstova dalo bi se zaključiti da smo stvarno kao narod trul i da mrzimo do boli. Ja kao i Vi imam pravo izreći svoje mišljenje i svoj stav.
Samo se ne mogu složiti s Vašim razmišljanjima kako se nekom u Srbiji moramo ispričavati na način kako sam razumio čitajući Vaš tekst.
Ne sve dok se Hrvati u Srbiji prikazuju kao narod mržnje i crnila. Bilo je pojedinaca koji su ubili i napravili zločin, ali samo kao pojedinci, ni i kao sustav.
Mnogi zlonamjerno pokušavaju sve strpati u jedan koš, ali gospodo moja želite li stvarno sagledati činjenice, vidjeti kako je stvarana vojska u uvjetima koji su bili kravo teški. To će tek ljudi od zanata procijeniti.
Mogao bih ubaciti čak i tvrdnje da se u Hrvatskoj odvijao “građanski rat“, ali ne onakav kakvog ga pokušavaju provući kroz knjige i povijest. To je bio rat građana Hrvatske države, ne samo Hrvata već i svih drugih manjinskih naroda koji su živjeli i prihvaćali svoju Hrvatsku, nasuprot vojne sile koja je imala završeni fakultet i razrađenu doktrinu uništavanja .
Mislim da je žalosno brojčano dokazivati tko bi se trebao ispričava na ovim prostorima.
Žalosno da ste u svojim tekstovima uzdignuli pojedinačne zločine u odnosu na monstruoznost koja se valjalo ovim prostorima od strane onih kojima ćete se sutra ispričavati u Beogradu i objašnjavati što to Hrvati ponovno rade i ugrožavaju ljude samo zbog tog što su Srbi.
Žalosno je da se idete ispričavati i u moje ime kao pripadnika HV-a i sudionika “Oluje” koja je prikazana u Srbiji kao zločin i kojeg bi se Hrvatski narod morao stidjeti, a ne radovati se na taj dan, suosjećati se s narodom koji je izbjegao sigurnu smrt od Hrvatskog vojnika.
Neka Vam oproste djeca Vukovara koja su imali lošu sreću pa nisu otišla na more , jer tad sigurno ne bi izigravala heroje i slučajno poginula u prelijepim ruševinama Vukovara.
Žalosno je kada sebi čovjek uzima za pravo biti pametan, a drugog prozivati da bulazni.
Pozdrav od Hrvatskog vojnika koji nije nanio nikakvo zlo niti jednoj osobi srpske nacionalnosti.
Pozdrav od običnog čovjeka koji ne mrzi , oboljelog od Parkinsonove bolesti.
Bog vam bio u pomoći i oprostio Vam grijehe.
Klajo

 

autograf.hr

Drago, Srbine, progovori, nemoj ćutati!

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.