Cvjetnica u kreaciji Ivanke Latinac

Klajo

U susret Cvjetnici susreli smo jednu vrijednu i nadasve kreativnu mladu Triljanku, koja svojim uratcima i idejama ostavlja sve dublji trag i smjelo korača u poslovne vode. Ideja i kreacija joj nedostaje a to možete vidjeti iz ponude koju je pripremila u susret Cvjetnoj nedjelji i Uskrsu.  Fotografije same za sebe pričaju, nije potrebno dodatno reklamirati. To je samo još jedna lijepa priča i pokazatelj da se može kad se hoće, da i uz Cetinu ne nedostaje vrijednih ruku i kreativnosti. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ukoliko vas zanima kompletni pogled na jednostavnost i ljepotu koju prezentira Ivanka možete posjetiti  njen izlog na stranici:   https://www.facebook.com/Daisy-Art-rukotvorine-225978200901967/

 

Next Post

Zagreb u susret proljeću i Uskrsu

Šetnja zagrebačkim parkovima i ulicama ovih dana je u vrlo ugodna, na svakom koraku se osjeća"život", priroda se budi i proljeće kuca na vrata. Ujedno idemo u susret Cvjetnici i Uskrsu. Turističke grupe i pojedinci koji obilaze povijesne znamenitosti grada su najava prvog velikog turističkog vala koji će za Uskršnje blagdane oživjeti svaki kutak grad.

Subscribe US Now

%d blogeri kao ovaj: