DANI KOŠUTA 2018

Klajo

U nedjeljno predvečerje u 20 sati započela je manifestacija pod palicom nekolicine entuzijasta i zaljubljenika Žolo Anđele , Delić Damira , Klapeža Ivana i nekolicine suseljana, koji manifestacijom oživljavaju kulturnu baštinu svog kraja čuvajući od zaborava običaje svog sela i Dalmatinske zagore.

U nedjelju 3. lipnja prisustvovali smo otvaranju kulturne manifestacije povodom blagdana Presvetog Srca Isusova u selu Košute u organizaciji Društva za očuvanje i promicanje kulturne baštine ‘Košuta’ pod nazivom “Dani Košuta”. U nedjeljno predvečerje u 20 sati započela je manifestacija pod palicom nekolicine entuzijasta i zaljubljenika Žolo Anđele , Delić Damira , Klapeža Ivana i nekolicine suseljana, koji manifestacijom oživljavaju kulturnu baštinu svog kraja čuvajući od zaborava običaje svog sela i Dalmatinske zagore. Sve u svemu veoma ugodna atmosfera s kulturnim programom vrijednog pažnje koja sad već postaje ¸tradicija.


 

 

Next Post

Stipanova muka

U stara vrimena se živilo od kore kruva i čaše vode, život je bija težak, siromaštvo je bila normalna stvar. Način življenja većine bilo je […]

Subscribe US Now

%d blogeri kao ovaj: