DOLINA SMRTI  

Klajo

                                   

Vi koji detaljno pregledavate dokumentaciju i donosite zaključak, kojeg ćete ispisati na komadu karte, nekom život znači, nekom se od tog pred očima smrači.

U ruke ste škare dobili, možda da bi pravdu krojili. Vaše znanje o bitkama koje još i danas vodim je upitno i krhko, stoji na staklenim nogama. Mogu sa sigurnošću kazati da nitko od vas ne može niti naslutiti kakve nevere vladaju mojim bićem. To što stručno nazivate PTSP, to je

TUMARANJE DOLINOM SMRTI

Vaša znanja su fraze, tablete i zapisivanje trenutnog stanja. Nema te vage ni mjere kojom bi vi izmjerili dužinu jedne crne noći, pogled u tamu i život u samoći.

Dobro znam o čemu pričam, kakve se bure i oluje rađaju o mojim noćima, mojim snovima. Znam što sam prošao i što prolazim, koji je to pakao. Možete samo naslućivati o toj borbi i kazati kako vam je žao. Žal spram mene bijednika i kokošara je najobičnije licemjerje, gadljivo i odvratno.

Ne znam što nosi noć, hoće li novi dan doć, kuda ću sutra poć. Koliko ste svjesni kako škare koje vam u ruke dadoše mnogima smrtne rane nanesoše?

Pogledajte sina svog, svoju kćerku, pred Bogom se upitajte koliko znate o mojoj borbi, o smrti, o kraju i početku?

Teška je to bitka koju nitko dobio nije, ima samo gubitnika.

 

                                                                                                                                                          KLARIĆ JOZO – KLAJO

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Next Post

MOJA CETINA

Pogledom tražim Cetinu moju   Nema je, u jezeru se skrila Nekad silna rijeka je bila Hladna i bistra svakom je godila   Nemirna i […]

Subscribe US Now

%d blogeri kao ovaj: