HŽV – MA BIĆEMO DIKOD I MI PRVACI

GLAVA U BALUNU

Čitam osvrt novinara Slobodne na prodaju i hvalospjeve o Velikom hajduku. Dali sve skupa postaje tužna priča s lošim završetkom. Postaje li sve jedna velika fatamorgana?
Borimo se s vjetrenjačama i uporno smo uvjereni u tešku zavjeru. Sve skupa postaje otužno lutanje i traženje pravog puta. Čas se okrećemo našoj dici čas bi kupili štogot dođe pod ruku. Naravno za sve postoji i novinarska struka koja je poželjna da amenuje i druka za vlastodršce. Pa tako čitam tekst o dobrim poslovima u kontekstu prodaje Josipa Radoševića.  Naravno sve je umotano i upakirani u celofan.Dobar potez je zarada 4 000 000 eura. Da to je odlična vijest. Na kraju teksta piše: “Ako Radošević nije baš do kraja donio iskorak kakav se priželjkivao, bio je to dobar poslovni potez. Uzmi za 400, prodaj za 800. Neka svatko bude takav.”
Ako je to obrazac za prvaka onda pod hitno moramo napravit redizajn HNL-a i razdjelit ga na četri djela. Vjerojatno bi Hajduk posta prvak u Dalmaciji. Nedavno je otišla ekipa koja je krenula putem ozdravljenja i sad je više nema jer su dobili košaricu zbog lošeg posla i sad je krenula nova garnitura koja prekršaja sukno i čisti kukolj. U tom poslu je ponovno bilo kao na kolodvoru. Poslani su vani oni koji nisu za Hajduka a dovedene zamjene. Samo niko se nije sitija zaminit trenera, ma ima vrimena, nemožeš tek tako smijeniti trenera mora minimalno imat 2 do 3 poraza da bi se takav potez opravda jer ruku na srce i njega dovedoše ovi mudraci s zapada.
E ćaća, ćaća nikako se sitit kad smo zadnji put bili prvaci. Ma nema veze pitaćemo stričeka Googla.