I LUDU DOSTA

Poštovani svitu ne znam koliko puta san reka sad je dosta ali bi posusta i popusta. Danas mogu reć da odlazim sa žice i interneta, Oću li se vratit sam bog zna.

Iskreno danas sam po ko zna koji put sam sebi posta gadljiv tražeći dokumentaciju. Ratni put i protokol o liječenju u periodu 97 do 99 godine di je vidljivo da nisan kokošar kako je Kotromanović Ante nazva sve one koji su poludili nakon dvajest godina.

Dosta je ovog mrcvarenja . 

 

 

 

Nakon 7 miseci čekanja i traženja ratnog puta i protokol o liječenju u 33 inž. brigadi u periodu 97-99 godine iz kojeg je vidljivo da sam imao veliki problema sa ćukom.

Po drugi puta dobijem šturu  birokratsku zabilješku o vrimenu sudjelovanja u obrani u126. brigadi, u sastavu 3 pješačke bojne i inž voda.

Da u tom periodu nije postojalo nikakvi tragova ni problema po pitanju psihe, ŠTO NIJE NI TRAŽENO mada je i tada problema debeli bilo.  To dobro znaju svi oni koji su gubili prijatelje i družili se sa smrću.

 

Ratni put mi ne može pisat neko u kancelariji u Karlovcu, moji zapovjednici su pok. Renato Rudić, pok Ivan Katić i pok. Ante Guvo.

 

Protokol o o liječenju je navodno original a liječnički karton koji je tražen da se dostavi ispada da nije. SPRDAČINA

 

 

 

Nažalost u vještačenju komisija nitko nije primjetio podatak o mojim problemima koji su zapisani u liječničkom kartonu već se navodi da su prvi tragovi 2015. 

 

 

 

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

%d blogeri kao ovaj: