Ivo Sanader

Klajo

Ljudi moji još jednom storija o bivšem premijeru. U vjestima smo vidili da je poša s torbom još jednom u bili svit. Novinari i mediji prenose izjave naši vrli političara koji u glas skoro pa svi kažu; “Ivo je uteka”! Skoro pa su ga već u sabornici i prije skidanja saborskog imuniteta proglasili krivim i osudili na dugogodišnju robiju.
Ja neću ulaziti u to dali je ili nije kriv, ali je želosno koliko smo malo odmakli od onih nedemokratskih vrimena kada se čovika osuđivalo i prije suđenja i bez stvarne mogućnosti za obranu. Ma nije čovik komarac pa ga neće moći pronać na ovoj baloti, ali nemojmo letiti prid rudo.
Zar nisu vođeni neki procesi u vrime bivšeg premijera di je bilo direktiva i osuđivana na drugim mistima i prema potrebi dnevno političke situacije, ali sve se vraća sve se plaća.
Inače reka bi da nam još uvik dobro pristaju one stare uzrečice:
Vuk dlaku minja, ali ćud nikako i
Ko pod drugim jamu kopa sam u nju upada

Next Post

Ivo Sanader 2

Blago nama kaj imamo Sanadera…zaokupi nam glavice. Svi i sve se vrti oko NJEGA. Kaj mislite da bi nam bez NJEGA bilo bolje? Mislite li da bez NJEGA moj Jole i mnogi drugi ne bi bili bez posla? I dok Jole prati politiku ja je izbjegavam. Zapravo,pratim tek toliko da […]

Subscribe US Now

%d blogeri kao ovaj: