Jesmo li svi Hrvatsku branili?

, Podjeli pa vlada

To je naša prošlost i sadašnjost, a vjerojatno i budućnost. Kada smo krenuli kućama bili smo ponosni i sretni, napokon svoji na svom. Bili smo sila koja je zbrisala sve pred sobom i kao takvi smo bili kao plutajjuća mina koja je za društvo u cjelini bila potencijalna opasnost. Da ne bi kvarili mir odlučno su krenuli s namjerom da i dalje plutamo ali bez upaljača.

U više navrata smo bili razvrstavati u više vrsta i kolona. Pa smo tako krenuli svatko u svoju kolonu čekajući da dođemo na red. Nažalost neki su došli na red neki još uvijek čekaju u redu, a jedan dio je “samoinicijativno” 

izašao iz kolone i reda. To je prije svega bilo ekonomsko razbijanje i uništavanje zmije ljutice kojoj izvadivši otrov i postade bezopasna.

Drugi krug raslojavanja je bio na postrojbe koje su ratovala i one koji su roštiljali po planinama. Tu prestadošmo biti stvarna snaga već po sistemu broda koji tone spašavaj se ko i kako umije i može. Tu nas definitivno vojno razbiše na dva djela, elita koja je ratovala i ostatak koji je bio zadužen da bude pri ruci ratnicima kao mali od kužine. Viš stvarno nismo postojali kao kao hrvatski branitelji.

Nažalost mnogi prihvatiš dane im počasti a ostatku koji braniše svoje domove bilo je smađi se ubati šta zi se da. Tad smo doživjeli i politički krahdi se generirano zadovoljstvokanaliziralo po skupinamo počevši svak svoju politiku vodit i nasta hrpa razno raznih udruga koje su dobijuć gubili slobodu.rječi.Kafa podvučemo crtu dolazimo i do uzrečice Ko ga je.. meni je dobro, kome nije neka se klanja vlasti i vladarima . Nakon što nas razbiše kao kantu ni to nije dosta većnas odjeliše o naroda marketinški nas prikazujući  kroz lažne naoćale tako da smo postali zasebna kasta sa svim mogućim povlasticama od auta do proteza. 

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

%d blogeri kao ovaj: