Jesmo li svi Hrvatsku branili?

Klajo

, Podjeli pa vlada

To je naša prošlost i sadašnjost, a vjerojatno i budućnost. Kada smo krenuli kućama bili smo ponosni i sretni, napokon svoji na svom. Bili smo sila koja je zbrisala sve pred sobom i kao takvi smo bili kao plutajjuća mina koja je za društvo u cjelini bila potencijalna opasnost. Da ne bi kvarili mir odlučno su krenuli s namjerom da i dalje plutamo ali bez upaljača.

U više navrata smo bili razvrstavati u više vrsta i kolona. Pa smo tako krenuli svatko u svoju kolonu čekajući da dođemo na red. Nažalost neki su došli na red neki još uvijek čekaju u redu, a jedan dio je “samoinicijativno” 

izašao iz kolone i reda. To je prije svega bilo ekonomsko razbijanje i uništavanje zmije ljutice kojoj izvadivši otrov i postade bezopasna.

Drugi krug raslojavanja je bio na postrojbe koje su ratovala i one koji su roštiljali po planinama. Tu prestadošmo biti stvarna snaga već po sistemu broda koji tone spašavaj se ko i kako umije i može. Tu nas definitivno vojno razbiše na dva djela, elita koja je ratovala i ostatak koji je bio zadužen da bude pri ruci ratnicima kao mali od kužine. Viš stvarno nismo postojali kao kao hrvatski branitelji.

Nažalost mnogi prihvatiš dane im počasti a ostatku koji braniše svoje domove bilo je smađi se ubati šta zi se da. Tad smo doživjeli i politički krahdi se generirano zadovoljstvokanaliziralo po skupinamo počevši svak svoju politiku vodit i nasta hrpa razno raznih udruga koje su dobijuć gubili slobodu.rječi.Kafa podvučemo crtu dolazimo i do uzrečice Ko ga je.. meni je dobro, kome nije neka se klanja vlasti i vladarima . Nakon što nas razbiše kao kantu ni to nije dosta većnas odjeliše o naroda marketinški nas prikazujući  kroz lažne naoćale tako da smo postali zasebna kasta sa svim mogućim povlasticama od auta do proteza. 

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Next Post

PODJELI PA VLADAJ

Nakon što nas razbiše kao kantu ni to nije dosta već nas odjeliše o naroda marketinški nas prikazujući  kroz lažne naoćale tako da smo postali zasebna kasta sa svim mogućim povlasticama, od auta do proteza.

Subscribe US Now

%d blogeri kao ovaj: