NA PRIRODAN NAČIN UKLANJA SVE BOLESTI KOŽE

 

Nova era u dermatologiji!

Prijelomni tretman hrvatskog profesora prirodno uklanja sve kožne bolesti u 28 dana

 

Hoće li nova makro-molekularna metoda obnove kože uništiti tržište dermatoloških lijekova? Istaknuti stručnjaci za dermatologiju i kožne bolesti nemaju sumnji da hoće. Zajedno s razvijenom od strane Hrvata prirodnom makro-molekularnom formulom, nastupila je dugo očekivana prijelomnica u borbi za zdravu kožu.

Već više od 14 tis. korisnika tretmana uklonilo je kožne promjene u 28 dana. Kao rezultat, jednom zauvijek su se riješili psorijaze, ekcema, akni, alergijskih promjena, ožiljaka i mrlja, čak su i izgladili bore. Čak i oni koji su se borili s bolestima kože 10, 15 ili 25 godina. Kako je to moguće?

Prof. Ernest Farkaš (stručnjak za molekularnu biologiju) odlučio je osloboditi svoju majku od uznapredovalog ekcema koji je zahvatio skoro cijelu kožu – i to je bio početak revolucije u području dermatologije. Profesor je, nakon 11 mjeseci laboratorijskih ispitivanja, razvio prirodnu, sigurnu i laganu u uporabi makro-molekularnu formulu za obnovu kože.

Stručni medicinski časopisi su ovaj tretman već nazvali „pionirskim postignućem u dermatologiji”, a profesor je za svoje postignuće dobio nominaciju za Nobelovu nagradu. Zahvaljujući djelovanju njegove formule, čak i osobe koje pate od veoma uznapredovalih kožnih problema, mogu ponovno obnoviti kožne stanice, vratiti prirodnu glatkoću i ten te se riješiti kožnih poteškoća jednom zauvijek.

„Dermatološki preparati ne djeluju!” Koji su uzroci da tako mislite?

 Ove riječi potvrđuje više od 14 tis. zadovoljnih korisnika makro-molekularne formule za obnovu kožnih stanica koji su već bacili u koš dermatološke preparate. Stoga smo odlučili staviti pod povećalo najpopularnije preparate za kožne probleme. I precizno provjeriti koji su njihovi nedostaci te s čim se svakodnevno moraju boriti osobe koje se odluče za klasične načine liječenja kožnih bolesti. Evo zaključaka:

 • Dermatološki preparati su skupi

Prosječan mjesečni trošak klasičnog liječenja kožnih bolesti kreće se od 200 do čak 1000 kn (ovisno o bolesti). A uz to idu i skupi zahvati koje je potrebno obavljati čak nekoliko puta! Zajedno cijeli takav tretman može koštati čak 15 tis. kn. Čak i ako si netko može priuštiti da takav novac troši olako, nema jamstva da će se zapravo i riješiti poteškoće.

 • Uzrokuju druge kožne poteškoće

Osobe koje koriste klasične dermatološke lijekove pate jer oslabljuju svoju kožu. Snažne kemijske tvari mogu ukloniti simptome jedne bolesti, ali istovremeno oslabljuju DNA kože pa koža postaje neotporna na bakterije, klice i gljivice. Isto je s liječenjem antibioticima – pomažete si trenutno, ali uništavate zdravlje zauvijek.

 • Ostavljaju ožiljke i… ubrzavaju starenje kože!

Klasični dermatološki lijekovi jako isušuju kožu i uništavaju njenu strukturu, doslovno je spaljuju. Zato nakon kožnih bolesti često ostaju neestetski tragovi, a bore se pojavljuju mnogo brže nego u slučaju zdrave kože.

 • Uništavaju zdravlje

Kad oralno uzimate dermatološke lijekove, izlažete uništenju svoju jetru i mokraćni sustav. Kemija pustoši Vaš organizam iz središta. Negativne posljedice ćete osjećati godinama…

 • Ne uklanjaju prave uzroke kožnih bolesti

Dermatološki lijekovi su koncentrirani na uklanjanje uzroka jedne bolesti, a ne na liječenju pravog uzroka putem kojeg uopće imate probleme s kožom – cdnosno oslabljenog DNA kože.

Upravo zato je makro-molekularni tretman prof. Farkaša prava prijelomnica u borbi za zdravu kožu

Klasični dermatološki tretmani uklanjaju simptome kožnih bolesti, ali ne i uzroke. Zato se bolest često vraća ili se pojavljuje nova. Dok tretman prof. Farkaša jača DNA kože zahvaljujući čemu kožne stanice postaju otporne na bolesti. Sastojci sadržani u njemu imaju svojstva snažne obnove DNA kože, oko kojeg stvaraju snažan obrambeni štit. Svakodnevna uporaba tih tvari izravno na koži vraća njezinu glatkoću i ravnomjernost čak i kod osoba koje godinama pate od dermatoloških problema.

Vratiti 100% zdravu kožu sada može svatko

Tretman je dostupan u pojedinačnoj prodaji pod nazivom Magniskin. Formula je u obliku ulja koje se lako upija i ne ostavlja masni trag. Njezina primjena je potpuno sigurna za organizam što su dodatno i potvrdila ispitivanja njemačkog istraživačkog centra u Stuttgartu. Ta ispitivanja su također pokazala da je tretman više od 98% učinkovit. Zahvaljujući njemu su osobe u dobi od 18-93 godine, u samo 28 dana postigle spektakularne rezultate u borbi protiv dermatoloških problema. Bez obzira na njihovu dob te uzroke i dužinu trajanja poremećaja.

Ove su se osobe odmah nakon primjene formule riješile svrbeža i peckanja te ublažile upalna stanja. U narednim danima tretmana povećale su imunitet kože na bolesti za 98% i počele se dobro osjećati u svojoj koži. Zatim su se riješile crvenila, ožiljaka i iritacija.

Kao rezultat su se potpuno riješile kožnih problema, kao da ih nikad nije ni bilo. Ali, to nije sve. Specijalistička ispitivanja su pokazala da su kožne stanice postale snažne i 100% otporne na djelovanje vanjskih čimbenika, a DNA je ojačan za 98%. Kao rezultat su postigli 100% imunitet na kožne bolesti u budućnosti!

Dokumentirani učinci tretmana govore sami za sebe:

uklanjanje svrabeža, peckanja i upalnih stanja

 

imunitet kože povećan za 98%

 

ujednačavanje tena kože i izglađivanje teksture

 

obnova DNA kože – potpuna imunizacija u budućnosti

 

 1. tjedan
 2. tjedan
 3. tjedan
 4. tjedan
 5. tjedan – prestanak peckanja i svrabeža, uklanjanje upalnih stanja
 6. tjedan – obnova mrtvih i oštećenih kožnih stanica, ulazak u proces izgradnje kože
 7. tjedan – potpuni nestanak promjena na koži, izglađivanje kože i ujednačenje tena
 8. tjedan – ponovna izgradnja i jačanje DNA kože, imunizacija kože u budućnosti

Gospodin Ivan Mirković (72 godine) iz Petrinje je jedna od prvih osoba u Hrvatskoj koja je koristila Magniskin:

 „Problemi sa psorijazom su se kod mene pojavili davno, već nakon 40-te. Mislio sam da je to normalno – čovjek uvijek s godinama počinje nešto boljeti. Ali, nakon nekoliko godina sam već imao goruću krastu koja me svrbila po cijeloj nozi da sam jedva hodao. Sramio sam se jer sam čak godinama morao hodati u dugim hlačama, čak i na vrtu ili na jezeru. Otišao sam s time čak i k dermatologu. Na njega sam potrošio bogatstvo, iznos koji je jednak mojim dvjema mirovinama, ali mi je rekao da uzimam lijekove koji su samo uništili moju jetru! Nisam htio nekakvu krioterapiju i ultrazvuk. Još bi mi gore uništili zdravlje! Na vrijeme sam saznao za Magniskin. Sada znam da nisam koristio ovaj tretman – učinio bih grešku života Jedva sam hodao s tom krastom što svrbi i što je boljela pri svakom pokretu, a bila su dovoljna 4 tjedna i psorijazi nije bilo ni traga! Napokon mogu bez srama hodati u kratkim hlačama i čak se kupati u jezeru kad odlazim na vrt k sinu.To je takva ugoda ponovno se ne sramiti vlastite kože. Veliko hvala.”

Zašto davati bogatstvo na neučinkovite dermatološke tretmane, kad možete prirodno i jeftino vratiti zdravu kožu?

Učinkovitost Magniskin je dokazana bez ikakve sumnje od strane njemačkog istraživačkog centra u Stuttgartu. Prof. Farkaš stalno skuplja nominacije za nagrade za istraživačko otkriće, među kojima je i nominacija za Nobelovu nagradu.

Dobra vijest je da se može dobiti Magniskin za članstvo u klubu za popust sa subvencijom za 158 kn jeftinije. Subvencija pripada svim osobama rođenim nakon 1938. godine. Posebna ponuda vrijedi do kraja nedjelje 22.09.2019. Tretman se može dobiti putem stranice ispod.

Kliknite ovdje da biste dobili tretman sa subvencijom

i vratili zdravu kožu >>Posebna ponuda traje do nedjelje 22.09.2019

 

OBJAVIO:

HRVATSKI ZDRAVSTVENI PORTAL

https://scientificnewsforyou.com/385/magniskin-med-m/gps/

 

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.