OSNAŽIVANJE BRANITELJA U MIRU

Klajo

U Jakovlju je održana početna konferencija u organizaciji UHDDR GO Zaprešić, gdje se predstavljeni programi i sam tijek provedbe programa koje provode udruge UHDDR GO Zaprešić  i Udruga zagrebački dragovoljci branitelji Vukovara.

 

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda u razdoblju od 05.02.2020. – 05.02.2022. godine.

Projektima ,,Zajedno u miru” i „Osnaživanje branitelja“, cilj je doprinijeti povećanju socijalne uključenosti i unaprjeđenje kvalitete života hrvatskih branitelja i članova njihovih obitelji. Bit će uključeni u terapiju  sportskih aktivnosti i drugih aktivnosti u prirodi kroz koje će kvalitetno iskoristiti slobodno vrijeme, a pod mentorstvom kvalificiranog stručnjaka, ojačati osobne kompetencije poput uspješnog suočavanja sa stresom i uključivanja u svakodnevni život.

 

Bit će organizirani redovni rehabilitacijski treninzi u sportskoj dvorani na području Zagrebačke županije i povremeni u  Tuheljskim toplicama. Treninzi će biti prilagođeni njihovom individualnom zdravstvenom stanju i potrebama, a sudionici će pod mentorstvom kineziologa usvojiti zdrave stilove života te biti educirani o mogućnosti prevencije bolesti specifičnih za ciljnu skupinu, kroz redovno vježbanje i jačanje tjelesnih sposobnosti.

Cilj programa je očuvanje stečevina i ublažavanje negativnih posljedica Domovinskog rata.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Next Post

SRETAN VAM DAN DRŽAVNOSTI

  Voljeti ratnika Zasto ga volis, pitaju me Sto u njemu vidis? Pusti ga, lud je! Ne gospodo, nije lud. Za mene, njegovo je ime […]

Subscribe US Now

%d blogeri kao ovaj: