ŠRC Grana – Klaka

ZAGREB U PRIČI
Doselivši se u Dubravu, na Klaku prvi dojam je bio veoma ugodan. Radi se o prelijepom kvartu s mnogo zelenih površina, uređenih staza i šetnica za pješake. Bogati šumski fond je posebna priča, koja dolazi do izražaja tijekom ljetnih šetnji i odmora u debeloj hladovini  Sportski centar s raznim terenima za rekreaciju i zabavu je bitna stavka za kvalitetu življenja. Pošto je sportski centar već dao svoje, nalazio se u derutnom stanju i na pojedinim djelovima je postojala opasnost od nezgoda i ozljeđivanja, posebno djece. Uređenje terena i sadržaja u sklopu centra bili su prijeko potrebni .

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Početkom jeseni 2016 godine, na zadovoljstvo građana pristupilo se rekonstrukciji sportskog centra. Tijekom izvođenja radova pomalo je svatko nadgledao kako teku radovi i s nestrpljenjem čekamo ponovno otvaranje centra. Od samih početaka fotografski sam pratio i bilježio radove na uređenju centra. U tijeku su završni radovi uređena centra.

 

 Početkom jeseni krenulo se u prvu fazu, izvođene zemljanih radova.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

S proljećem se krenulo u drugu fazu, formiranjem i izgradnjom betonskog kostura teretana.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ljeto je idealno za furiozan finiš, nanošenje tamponskih slojeva šljunka na terene.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Krajem  ljeta sve je spremno za završno fazu asfaltiranja terena i postavljanja umjetne trave i završno uređenje centra.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Sve u svemu samo otvaranje centra je uskoro a centar je doživio preobrazbu  od ružnog pačeta u prekrasnog labuda.