SUNCE KOJE ZAME SJA

PISME - SLIDESHOW PISMOM TE ZOVEM

Poštovani čitatelji Klajinih redaka, danas je točno godinu dana od predstavljanja knjige „Bitka za život“ u Trilju.
Tog dana sam krenuo u svijet knjige, dobivši jedan drugačiji pogled na svijet oko sebe.
Mnogi čitatelji mojih uradaka su mi svakim danom davali dodatne signale kako su moji tekstovi kvalitetni, primajuć  poruke podrške koje su mi mnogo značile da nastavim i dalje svoje emocije ostavljati u pisanoj formi.

Saznavši da sam u natječaju za najbolju ratnu knjigu godine pored dobitnika prva nagrade gospodina Nazora i Tušeka s knjigom „Domovinski rat“, istaknut s još četvoricom od 25 prijavljenih radova koji su sudjelovali u natječaju, daju mi dodatni vjetar u leđa i potvrdu da pisana riječ koju zapisujem već petu godinu ima glavu i rep.


Još jednom hvala svima na podršci koja je cijelo vrijeme bila moje gorivo, a upravo danas, kada  je točno godina dana od predstavljanja knjige u Trilju, napravio sam video uradak uz pomoć umjetnice, gospođe Margarete Peršić, koja je prekrasno recitirala moje najdraže stihove.

 

Stihove recitirala: Margareta  Peršić

 

Pjesma „Sunce koje zame sja“, koju napisa i posveti mojoj Ivuški, obogatio sam fotografijama kćerke Ive. Zaista, to moje malo sunce u najtežim trenucima daje mi snagu i volju da se dignem, da odagnam najcrnje misli koje me obuzimaju.
Još jednom hvala svima, a mnogo vas ima, ponajviše mom imenjaku, don Josipu Dukiću.   Priskrbili  ste svojoj kćerki prekrasan stan o kojem nije mogla i sanjati, zapisa u predgovoru knjige don Josip, a ja mogu još nadodati bez imalo premišljanja da si don Josipe u stvarnosti postavio kamen temeljac s ovom knjgom, za životni prostor u kojem će i moja cura imati svoju sobu. 

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.