Dođe Pupi pa nas za sto kuna kupi…

Klajo
Pogled na ćuku u ranim jutarnjim satima . Kada sam vidija gosta mora sam čut šta ima za kazat. Osnovno je ono što san čuja od Roka Mijića ona starinska rič i istina. Kako su govorili naši stari radi pošteno i nebojs nikoga osim dragog nam Boga. Druga vrlo bitna stvar je vrlo jednostavan i jasan poziv:
Pokrenimo se sami i pišimo i prevodimo na engleski, promovirajmo istinu širom svita.
Još samo o oprostu, jednu što se mene tiče. Samo nebesa imaju snagu oprosta, a naše je ne mrzit. Dobro je što se otišlo i jednom skinulo s dnevnog reda “famozni” zločin nad civilima srpske nacionalnosti ali ostavimo se ludosti tipa da Hrvatskom upravlja Pupovac. Tom pričom sami sebe gazimo i proglašavamo idiotima nakon toliko prolivene krvi. Država Hrvatska, to smo svi Mi Hrvati, koji smo postali debelo pasivni, dešperani, razbijeni i potkupljeni. Ajmo malo pogledat svoje grijehe i pomest svoje dvotište izapitat se čega se Hrvat nakon toliko krvi i žrtava boji. U šta se pritvorišmo?
 
Znamo li koliko ima jama u koje su hrvatki mučenici bacani? Ajmo to pitati predstavnike legalno izabranih zastupnika srpske manjine i tražiti točne datume kada će doći na svako sratište kleknit i zatražit oprost nebesa, a Hrvatskom narodu se ispričati. Nama je očito lakše kukati i nekog drugog kriviti za svoje  probleme, svoju šutnju i letargiju. Zar se pravi Hrvati svedoše na šačice pojedinačni inicijativa…..
 
Pozdrav intelektualcima koji se bave očito nekim važnijim temama od krvi hrvatske mladosti i hrvatske budućnosti.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Next Post

KAD POPUCAJU NITI ŽIVOTA

U jednom trenutku malena kapljica više ne može stati u veliku čašu i dolazi do prelijevanja, do pucanja životnih niti. U tim trenucima sloma i najjači se osjećaju jadno, istrošeno, kao posljednji bijednici. 

Subscribe US Now

%d blogeri kao ovaj: