Welcome to Zagreb

Pa rekao bih da uvijek imamo što za ponuditi pa i u mrtvoj sezoni. U ti trenutcima dolazi do izražaja, priroda sa svim svojim bojama i mirom koji je današnjem čovjeku itekako potreban da bi deset dana uživao u miru i upijao tišinu i ljepotu prirode, u zimskim mjesecima nudi ogoljena bez kamufliranja i skrivanja. Na fotografijama možemo vidjeti i uživati u ljepoti i ponudi koju nudi i nama i turistima.

Danas živimo u ritmu kazaljke na satu koja nas pokreće i okreće do te mjere da hodamo “zatvorenih očiju” i vrlo malo tog primjećujemo oko sebe. Hodamo i vozimo se na pamet tako da vrlo malo primjećujemo promjene koje nastaju oko nas. Postoji i jedan mali period gdje se budimo i počinjemo živjeti i razgledati stvarnost oko sebe. To je vrijeme godišnjeg odmora gdje izlazimo iz dnevne kolotečine krećemo na put i odmor. U današnje vrijeme je nezamislivo krenuti bez tehnike i pomagala današnjice. Foto aparati i pametni telefoni su pod obavezno ponijeti na putovanje da bi sve one ljepote krajeva u koje odlazimo zadržali i pohranili za uspomenu na mjesta i ljepote koje smo uživo vidjeli.
Turizam je danas veoma bitna sastavnica svakog ekonomskog programa koji je kao takav uvezan s promidžbom i IT tehnologijom da bi što kvalitetnije dočarali potencijalnom gostu našu ponudu i raznolikost kulturnih i prirodnih bogatstava naše zemlje. U toj marketinškoj bitci bitan faktor je čovjek i njegova ideja, vizija kako biti bolji i brži od konkurencije i doprijeti do što više ljudi diljem svijeta. Bitna stavka je i to kako turističku sezonu što više produžiti i dio mrtve sezone svesti na minimum. Uz sveukupni učinak našeg marketinškog tima, bitan faktor su i sami turisti koji sa svojim fotoaparatima sami bilježe naše ljepote i povratkom u svoju zemlju svoje poznanike putem foto materijala upoznaju s ljepotama krajeva gdje su bili. Hrvatska nem problema s ponudom ljepota, kulturnih i prirodnih, pa nam s te strane mnogi mogu zavidjeti. Zagreb je kao turistička destinacija upisan na karti i neki udarni termini su upisani velikim slovima. Postavimo si pitanje: “Što ćemo ponuditi gostu u mrtvoj sezoni, imamo li nekog asa iz rukava?
Pa rekao bih da uvijek imamo što za ponuditi pa i u mrtvoj sezoni. U ti trenutcima dolazi do izražaja, priroda sa svim svojim bojama i mirom koji je današnjem čovjeku itekako potreban da bi deset dana uživao u miru i upijao tišinu i ljepotu prirode, u zimskim mjesecima priroda se nudi ogoljena bez kamufliranja i skrivanja. Na fotografijama možemo vidjeti i uživati u ljepoti i ponudi koju nudi i nama i turistima. Uz tu bogatu ponudu čovjek je još uvijek taj koji će cijelu priču još malo doraditi i prezentirati na najbolji način.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

%d blogeri kao ovaj: