Zagreb u susret proljeću i Uskrsu

Klajo

Šetnja zagrebačkim parkovima i ulicama ovih dana je u vrlo ugodna, na svakom koraku se osjeća”život”, priroda se budi i proljeće kuca na vrata. Ujedno idemo u susret Cvjetnici i Uskrsu. Turističke grupe i pojedinci koji obilaze povijesne znamenitosti grada su najava prvog velikog turističkog vala koji će za Uskršnje blagdane oživjeti svaki kutak grad.

Šetnja zagrebačkim parkovima i ulicama ovih dana je u vrlo ugodna, na svakom koraku se osjeća”život”, priroda se budi i proljeće kuca na vrata. Ujedno idemo u susret Cvjetnici i Uskrsu. Turističke grupe i pojedinci koji obilaze povijesne znamenitosti grada su najava prvog velikog turističkog vala koji će za Uskršnje blagdane oživjeti svaki kutak grad.  Turistički radnici su spremni da budu na usluzi gostima, da im odmor u gradu ostane u što ugodnijem sjećanju. Tu su i turistički busevi koji u ponudi imaju ugodnu vožnju grdskim ulicama obilazeći kulturne znamenitostima s pogledo na prelijepe parkove, šetnice i pročelja zgrada Donjeg i Gornjeg grada. U vrijeme Uskrsa neizostavne su i pisanice izložene na Kaptolu, ukrašene sa poznatim motivim kulturne baštine.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Next Post

ŠNICLI OD SOJE S UMAKOM

Za 1 osobu 200 g pahuljice od soje, 60 g sira trapista , 60 g naribanog sira parmezana 2 trokutića topljenog sira čardaš, 1 jaje, […]

Subscribe US Now

%d blogeri kao ovaj: